Agenți

Rediscover Egypt: impresii maxime pentru turiștii Join UP!™. Extins pe 31.05.2024, inclusiv**

Probabil, este dificil să găsești un călător care nu a fost în Egipt, nu a admirat lumea subacvatică splendidă a Mării Roșii sau apusuri de soare incredibil de frumoase. Iar cei mai experimentați turiști pot petrece ore întregi discutând despre hotelurile și stațiunile preferate unde s-au odihnit. Dar, indiferent de câte ori vizitați Egiptul, cu Join UP! ™ sunteți mereu în așteptare de noi descoperiri și oferte speciale. Și de data aceasta am pregătit și ceva special. Cum vă vom surprinde? Imediat vă spunem!

Egipt cu Join UP! = maxim odihnă

Join UP! ™ are 10 ani de experiență de lucrul cu Egiptul și, în calitate de trendsetteri pe direcție, am făcut o muncă enormă pentru a ne asigura că fiecare dintre turiștii noștri primește maximum de impresii vii de la vacanța lor în această țară. Și mega surpriza noastră, care a fost inspirată de conceptul Rediscover – o selecție de oferte speciale disponibile doar turiștilor noștri!

Apropo, ați observat cât de multifațetat este numele Rediscover? Să analizăm împreună!

reDISCOVER – bucuria noilor descoperiri

City Tour matinal ca un cadou pentru fiecare turist în vacanță în Hurghada sau Sharm El Sheikh. Join UP! ™ a regândit complet City Tour, deoarece cunoașterea istoriei și culturii orașului este componenta fiecărei vacanțe care o completează cu noi semnificații. Prin urmare, împreună cu partenerii noștri, am pregătit excursii speciale care vă vor ajuta să DESCOPERIȚI Egiptul.

City Tour matinal al orașului Hurghada (durata – 3 ore)

Ce include programul?

El Mina este cea – mai mare moschee din oraș și principala sa atracție. Acolo vom putea vedea cum soarele se reflectă în pereții de marmură albă, vom aprecia luxul și atmosfera de liniște din sălile sacre și vom auzi povestea Sfântului Abdulhassan Elshazi, în onoarea căruia a fost creată moscheea.
Palatul 1001 nopți. Cine nu a visat să se transforme măcar o noapte într-o frumoasă Șeherezadă sau într-un șeic arab imperios? Vă vom arăta locul unde aceste vise vor deveni realitate. Trebuie doar să mergeți de-a lungul podului peste lac cu crocodili, iar în fața turiștilor se va deschide imediat lumea fabuloasă a Orientului cu faraoni și șeici, cai arabi și cămile de elită, dansatori populari care vor reînvia istoria și tradițiile Egiptului din diferite milenii. Probabil, nu a fost niciodată atât de interesant să descoperi istoria Egiptului!
El Dahar este – locul unde a început istoria orașului Hurghada, partea veche a sa cu o atmosferă egipteană autentică. O vom redescoperi plimbându-ne prin labirinturile străzilor cu multe magazine și localuri colorate, vom cumpăra cele mai proaspete mango de pe piața locală de fructe și vom bea o ceașcă de cafea aromată sau hibiscus adevărat într-o cafenea locală.

City Tour matinal Sharm El Sheikh (durata – 3 ore)

Ce include programul?

Piața Păcii cu monumentul cu același nume, care este inclusă în Cartea Recordurilor Guinness ca cea mai mare operă de artă metalică. Apropo, știați că Sharm el-Sheikh este numit neoficial „orașul păcii” datorită numărului mare de evenimente tematice care au avut loc aici?
El-Mustafa – este o moschee modernă maiestuoasă. Vitraliile și picturile caligrafice pot fi admirate veșnic! El Mustafa nu este doar cel mai mare și mai semnificativ altar din Sharm el-Sheikh, ci și epicentrul vieții culturale și sociale a locuitorilor săi. Nu ați dori oare să priviți ce se află înăuntru?
Biserica Ortodoxă Coptă, singura din Sharm el-Sheikh. Știți care este particularitatea ei? În arhitectura și ritualurile sale, canoanele ortodoxe și catolice sunt combinate cu tradițiile și cultura arabă. Ați mai văzut vreodată un astfel de mixt?
“Nefertiti” – este unul dintre cele mai „parfumate” magazine din oraș, cu o selecție incredibilă de uleiuri naturale, parfumuri orientale și ceaiuri. Toate acestea sunt create pe baza plantelor cultivate în propria fermă Al-Fayoum pe malul lacului Karun.
Piața veche din inima orașului vechi este un adevărat paradis pentru cumpărători, un loc viu colorat de unde puteți cumpăra totul. De la o duzină de tipuri de mango și curmale, la covoare de lux și genți din piele. Și, în același timp, veți învăța arta de a negocia la piață, pentru că egiptenii știu multe despre asta.

Cum puteți ajunge în acest tur?

  • Turistul poate rezerva un city tour și poate primi o consultație suplimentară de la ghidul hotelului, arătându-i voucherul Join UP!..

reMIX

Sharm night program.

Noutatea noastră este un amestec cool de descoperiri istorice, culturale și gastronomice din Sharm el-Sheikh.

Completăm programul turului orașului cu un tur fascinant al Muzeului de Istorie a Egiptului și o cină delicioasă cu fructe de mare într-unul dintre restaurantele de top din Sharm el-Sheikh din care să alegeți:

  • Fares – este unul dintre cele mai vechi restaurante pescărești din Sharm el-Sheikh, care în istoria sa de 25 de ani nu și-a pierdut popularitatea nici printre localnici, nici printre turiști.
  • Starfish – este locul perfect pentru o cină somptuoasă, cu vedere panoramică la Strâmtoarea Tiran.
  • Soho – este un restaurant elegant situat în inima pieței emblematice, cu o terasă spațioasă, un meniu internațional și un program de spectacole cool seara.
  • Little Buddha – care este renumit pentru mâncărurile sale speciale de la bucătarul premiat și cocktailurile de la cei mai buni mixologi din Sharm el-Sheikh.

Și asta doar la preț de 15 USD de persoană!

Cum se rezervă programul?

  • Turistul poate face rezervarea Sharm night program și primi recomandări suplimentare de la ghidul hotelului, arătându-i voucherul său Join UP!.

reDISCOver

Ai văzut cuvântul „disco” în denumire? Da, exact asta am vrut să spunem.

Sharm el-Sheikh și Hurghada sunt renumite în întreaga lume pentru viața lor nocturnă vibrantă și am pregătit mai multe oferte exclusiv pentru turiști Join UP! pentru a le dezvălui pe deplin magia nopții egiptene.

Dansuri până dimineața

Hard Rock Cafe Nabq și Soho House din Sharm El Sheikh și Little Buddha din Hurghada și Sharm El Sheikh – sunt cluburile unde au loc cele mai cool petreceri din stațiuni. Oferim turiștilor noștri intrarea și un cocktail de bun venit în fiecare dintre ele! Când? În fiecare sâmbătă la Soho House, în fiecare luni la Little Buddha și în fiecare marți la Hard Rock Cafe Nabq! Este grozav, nu-i așa? Aceasta este șansa ta de a avea o seară de neuitat:

  • petrecând în jurul unei statui uriașe Buddha în Little Buddha, cu un design exotic în stil oriental;
  • pe platoul de dans al Hard Rock Cafe Nabq, o rețea iconică care deține cea mai mare și mai valoroasă colecție din lume de suveniruri muzicale autentice (peste 86.000 de exemplare), inclusiv chitare cu autograful vedetelor rock, costumele și fotografiile lor unice;
  • sau cufundându-vă în reflectoarele elegantei Soho House, care va deveni un adevărat paradis pentru iubitorii de burgeri, tacos și dansuri latino-americane.

Cum puteți primi un astfel de cadou?

    • Turistul poate primi un voucher cu reducere și informații despre modul de utilizare a acestuia, contactând ghidul de la hotel și arătându-i voucherul Join UP!.
    • Voucherul vă permite să vizitați gratuit fiecare club 1 dată în perioada vacanței.
    • Vă rugăm să rețineți: transferurile nu sunt disponibile ca parte a acestei oferte.

SOHO este escala preferată în Sharm el-Sheikh

SOHO Square – este un centru de divertisment cu numeroase premii internaționale, care după apusul soarelui se transformă în epicentrul vieții nocturne. Aici strălucesc milioane de lumini, terasele restaurantelor și cafenelelor vibrează de gălăgie, în cluburi și baruri răsună o muzică incendiară, vitrinele strălucesc, iar în aer se simte un miros plăcut de mâncare delicioasă. Seara de aici va fi cu siguranță de neuitat, mai ales că avem deja o idee mișto despre cum să o petrecem.

Soho Drinks la un preț special

Vă invităm să vă scufundați în istoria și cultura Egiptului în cinematograful panoramic Culturama, apoi să vă bucurați de vacanță cu băuturi răcoritoare și o narghilea parfumată în cafeneaua Mandarin sau Fontana.

Și toate acestea pentru doar la 12 USD în loc de 24 USD.

Prețul include: o vizita la cinema, trei băuturi folosite, apă și narghilea în restaurante, transfer în ambele direcții.

Cum funcționează?

  • Pentru a obține un voucher cu reducere și informații despre modul de utilizare a acestuia, turistul poate de la ghidul hotelului, arătându-i voucherul său Join UP!..

overENTHUSIASM

Kids Go Free în Hurghada și Sharm El Sheikh

Știți cum micii noștri turiști se avântă spre lucruri noi, iar entuziasmul cu care fac descoperiri este chiar mai mare decât cel al adulților. Prin urmare, pentru copiii sub 12 ani, avem un cadou special – o plimbare pe un bathyscaphe sau safari cu motocicleta, în timpul căreia puteți:

  • vedea corali și pești colorați, ca în desenul animat despre Nemo, prin sticlele batiscafului,
  • face un drift pe un ATV printre dunele de nisip ale deșertului,
  • să vă opriți pentru ceai cu beduinii.

Copiii vor rămâne cu impresii de neuitat pentru mult timp!

Cum funcționează

  • Pentru a obține un voucher de reducere și informații despre modul de utilizare a acestuia, turistul poate contacta ghidul de la hotel, arătându-i voucherul său Join UP!.
  • Turistul poate alege o activitate gratuită coordonând-o cu ghidul de la hotel. Promoția este valabilă la cumpărarea unui bilet pentru adulți.

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege sau aveți întrebări? Ghizii noștri cunosc toate nuanțele și vă vor spune totul în detaliu.

Experiențele de neuitat în Egipt cu noi nu se termină niciodată. Salvați acest text, rezervați excursii și mergeți în Egipt pentru experiențe noi!


* Oferta este valabilă doar pentru turiștii Join UP!™
** Promoția este valabilă până pe 31.05.2024, inclusiv