Agenți

Călătorie de Cinci Stele: Noile Hoteluri Rixos din Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh continuă să cucerească inimile turiștilor, iar hotelurile Rixos înnobilează frumoasele țărmuri ale Mării Roșii pentru a oferi oaspeților o vacanță de neuitat în Egipt.

Astăzi, suntem încântați să vă prezentăm patru noutăți remarcabile din acest lanț, fiecare promițând o experiență autentică de cinci stele. Cu siguranță veți savura toate acestea alături de Join UP!

În decembrie anul acesta, lanțul Rixos a inaugurat un complex hotelier complet nou în Sharm el-Sheikh — Radamis. Acest complex vast cuprinde trei hoteluri: Rixos Radamis Tirana, Rixos Radamis Blue Planet și Club Prive. Noul complex este atât de mare încât poate concura chiar și cu celebrul The Land of Legends din Antalya, Turcia. Cu siguranță, un complex de acest fel nu a mai fost văzut în Egipt până acum!
Такого в Египте ещё не видели!

Rixos Radamis Tirana 5*

Acest hotel oferă patru tipuri de camere spațioase, de la suite de lux la camere standard și familiale, cu interioare șic, piscină și vederi uluitoare spre grădină din camerele sau apartamentele sale.

Plaja privată a Rixos Radamis Tirana, situată pe a doua linie de coastă, este ușor accesibilă cu un serviciu gratuit de transport tip shuttle.

Oaspeții se pot delecta cu patru mese de tip bufet zilnic la cele două restaurante ale hotelului, precum și cu alte două restaurante de tip à la carte. Ideal pentru familii cu copii, Rixos Radamis Tirana adăpostește Rixy Kids Club, oferind o mulțime de activități pentru micuții oaspeți, de la sport și pictură la gătit și dans.

Rixos Radamis Blue Planet 5*

Cu cinci tipuri de camere care satisfac diferite nevoi, acest hotel, situat pe a doua linie de coastă, oferă acces la o plajă privată printr-un tunel subteran.

Restaurantul principal servește zilnic masa de tip bufet, în timp ce patru restaurante separate à la carte (italian, thailandez, mexican și turcesc) oferă experiențe culinare diverse.

Hotelul dispune și de un club pentru copii pentru a asigura distracția micuților oaspeți.

Club Prive 5* by Rixos

Situat pe coastă, complexul de vile Club Prive de la Rixos este alegerea de top pentru cei care caută o vacanță VIP.

Oaspeții sunt întâmpinați cu flori și șampanie — un început splendid pentru o vacanță de neuitat. Vilele private sunt deservite de restaurante excepționale à la carte dar au și bucătării moderne proprii.

Un club pentru copii va oferi experiențe incitante pentru cei mici, în timp ce fiecare vilă este dotată cu o piscină privată dar și de o casuță personală pe plajă pentru cei ce își doresc momente liniștite la mare.

Avem vești Grozave! Swissotel Sharm El Sheikh 5* este acum sub administrarea Rixos. Această bijuterie de pe coastă devine acum și mai fermecătoare, datorită renumitului serviciu al rețelei Rixos.

Swissotel Sharm El Sheikh 5* by Rixos

Situat lângă pitorescul Golful Naama, o destinație populară de vacanță, Swissotel oferă nouă tipuri de camere în clădiri elegante de culoare albă.

Zona Hotelului destinată doar adulților este pe prima linie de coastă, în timp ce zona Aqua Hotel este pe a doua linie. Cele trei piscine, inclusiv cea pentru copii și adulți, parcul acvatic precum și clubul pentru copii fac din acest hotel un loc excepțional pentru micii oaspeți.

Sistemul de masă Ultra All-Inclusive al hotelului permite oaspeților să se bucure de diverse feluri de mâncare pe tot parcursul zilei.

Profitați acum de șansa de a vă relaxa în vacanță la hotelurile Rixos. Porniți într-o călătorie captivantă în Egipt alături de Join UP!