Agenți

Zanzibarul însorit și azuriu: alege o plajă paradisiacă cu Join UP!

Ce trebuie sa faci pentru a simți spiritul Zanzibarului? Primul lucru este să vă scufundați în apele uimitor de calde ale oceanului și să vedeți recifele sale colorate. Apoi să mergeți de-a lungul plajei sub soarele strălucitor, să vă uitați la localnici și învățați să vă bucurați de fiecare zi de la ei. Iar seara va fi bine să mergeți la un restaurant local cu bucătărie exotică și să urmăriți apusul de soare lângă hotel cu vin alb și fructe suculente. Sună frumos, nu? Să alegem împreună plaja visurilor tale?

Vă vom prezenta topul nostru cu cele mai frumoase plaje ale acestei insule unice din inima Oceanului Indian, promițând o vacanță plăcută și o mare de fotografii demne de cele mai bune bloguri de călătorie de pe Instagram.

PLAJE PARADISIACE

Bwejuu

Este o plajă înconjurată de palmieri și case din piatră de coral cu acoperișuri de stuf. La intrarea în apă sunt ceva pietre, dar este frumos în felul său: încercați să adăugați romantism și să așezați pe nisip cuvântul ”iubire” pentru cei dragi.

Tot aici se află, de asemenea, popularul African Blue Divers, un centru de scufundări cu instructori experimentați care vorbesc limba engleză și vă vor ajuta să cuceriți lumea subacvatică.

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Bellevue Zanzibar 3*
  2. Kijani Beach Villas 4*
  3. Xanadu Luxury & Villas & Retreat 5*

Tarifele hoteliere încep de la 936 € pentru 1/2 DBL*.

Kendwa

Este o plajă imensă, cu apusuri epice, unde nu simți mareele. Cu nisip alb, ape calde turcoaz și o mulțime de palmieri care oferă umbră pentru a vă relaxa, este un loc minunat pentru a face fotografii frumoase și a medita în mod corespunzător la răsărit. Astăzi, Kendwa este numită ”Plaja milionarilor” ca fiind una dintre cele mai bine echipate.

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Palumbo Kendwa Beach 4*
  2. Sun Sea Bar (Adult Only 12+) 4*
  3. Gold Zanzibar Beach House & Spa 5*

Costul de trai în hoteluri este de la 876 € pentru 1/2 DBL.

Nungwi

Este un loc ideal pentru viața de noapte și scufundări. Aceasta este una dintre cele mai pitorești plaje de pe insulă, unde există un recif mare de corali, care merită cu siguranță o vizită pentru o experiență de neuitat.

În plus, nu departe de plajă, în lagună a fost deschis un oceanariu – Baraka Aquarium. Înconjurat de stânci, plante sălbatice și recife, este legat de ocean. Sunt o mulțime de broaște țestoase și bancuri întregi de pești – nu te poți abține să nu înoți printre ele. Iar oportunitățile de a face poze sunt incredibile!

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Nungwi Beach Resort by Turaco (ex. DoubleTree Resort by Hilton Nungwi) 4*
  2. The Royal Zanzibar Beach Resort 5*
  3. Riu Palace Zanzibar (Adults Only 18+) 5*

Costul de trai în hoteluri este de la 876 € pentru 1/2 DBL.

Kizimkazi

Golfuri frumoase, delfini cu care să înoți și hoteluri de lux sunt ceea ce oferă acest loc. Aici, coasta se ridică și cade, creând golfuri incredibile. Și de multe ori există valuri care pot cuceri iubitorii de surfing și extrem. Chiar pe plajă pot fi închiriat o varietate de plăci la prețuri accesibile, inclusiv pentru sup-surfing.

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Mandarin Zanzibar (Ex. Sarabi Zanzibar) 4*
  2. Kwanza Resort 5*
  3. The Residence Zanzibar 5*

Costul de trai în hoteluri este de la 1049 € pentru 1/2 DBL.

Jambiani

Este o plajă fermecătoare și liniștită, înconjurată de palmieri. La reflux, puteți căuta stele de mare, corali, puteți explora o varietate de cochilii și puteți viziona crabi amuzanți. Poate chiar veți avea norocul să întâlniți stârcii care merg adesea aici și să faceți o fotografie cu ei?

La 25 km de această plajă se află uimitorul parc Jozani-Chwaka Bay. Acolo, călătorii pot vedea și învăța despre diversele endemice din Zanzibar, în special maimuța colobus roșie, care trăiește numai în copaci, aproape niciodată coborând la pământ.

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Bamboo Zanzibar (Adults Only 15+) 4*
  2. Jambiani Villas 4*
  3. Reef & Beach Resort 4*

Costul de trai în hoteluri este de la 955 € pentru 1/2 DBL.

Matemwe

Este cea mai lungă plajă a insulei, cu sate pescărești și ferme de alge marine. Aici puteți interacționa cu localnicii, vă puteți familiariza cu cultura lor vibrantă și chiar puteți cumpăra pește proaspăt prins.

Dacă doriți să vă relaxați în liniște, această plajă este cea mai potrivită și, în plus, fiecare hotel de aici are propria piscină în cazul în care mareele se sting brusc. Matemwe este locul perfect pentru a privi stelele după un apus de soare luminos în timp ce stai întins pe o pătură lângă ocean.

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. AHG Dream’s Bay Boutique Hotel 4*
  2. Emerald Zanzibar Resort & Spa 5*
  3. Zanzibar Bahari Villas 4*

Tarifele hoteliere încep de la 936 € pentru 1/2 DBL.

Pongwe

Este o plajă fermecătoare în formă de semilună. Și poate cel mai bun pentru înot este datorită recifului din apropiere, care oferă apă calmă, curată și sigură – perfectă pentru copii!

La aproximativ 7 km de Pongwe se află rezervația forestieră Kiwengwa Pongwe, unde toată lumea poate vedea diferite animale, mai mult de 47 de specii de păsări, aproximativ 100 de specii de plante, precum și vizitarea peșterilor de corali cu stalactite și stalagmite de o formă minunată. Impresionant!

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Azao Resort & Spa 4*
  2. Toa Hotel & Spa 5*
  3. White Paradise Zanzibar 4*

Costul de trai în hoteluri este de la 955 € pentru 1/2 DBL.

Michamvi-Pingwe

Aici vă puteți bucura de o serie de golfuri turcoaz, perfecte pentru fotografii uimitoare. În plus, faimosul restaurant The Rock este situat pe această plajă. Se termină în apă la reflux, astfel încât turiștii sunt duși acolo cu barca. Foarte romantic, nu-i așa?

Aici veți găsi următoarele hoteluri:

  1. Pearl Beach Resort & Spa 5*
  2. Zan Palm Boutique Hotel 4*
  3. Karafuu Beach Resort & Spa 5*

Costul de trai în hoteluri este de la 974 € pentru 1/2 DBL.

TANZANIA CU JOIN UP! ESTE…

  • Zbor direct din Chișinău spre Zanzibar pe aripile SkyUp.
  • Tururi cu durata de 7, 15, 23 de nopți.
  • O alegere largă de hoteluri , unde veți dori să stați mult timp.
  • Partenerii de încredere ai MSG Touristik,, care au mai mult de 25 de ani de experiență pe piață, sunt bucuroși să ofere asistență non-stop turiștilor noștri.
  • Safari interesante și excursii interesante unde veți câștiga noi cunoștințe și amintiri.

Pune-ți ochelarii de soare, alege cel mai frumos costum de baie și zboară spre cele mai bune plaje din Zanzibar cu Join UP!

* Toate prețurile sunt valabile numai la momentul publicării.