Agenți

Iarnă WOW- Dubai WOW: produs exclusiv de la Join UP!

Emiratele Arabe Unite în timpul iernii sunt o destinație care cucerește și captivează mereu prin căldură, soare și toate minunile sale care nu-i vor lăsa indiferenți nici măcar pe călătorii experimentați. Oare nu este un plan minunat pentru sezonul rece – să lenevești pe plajă lângă apele azurii, să-ți recuperezi forțele și să te umpli de impresii noi? Pentru a vedea în sfârșit celebrul Burj Khalifa sau pentru a urca la înălțimea unei clădiri de o sută de etaje cu un balon cu aer cald? Ce ziceți de buggy în deșert care să-ți taie răsuflarea sau, poate, muzeul viitorului, unul dintre cele mai frumoase potrivit National Geographic?

Și pentru ca aceste vise și planuri pentru o vacanță de iarnă nu doar să devină realitate, ci și să lase doar amintiri WOW, noi, cei de la Join UP! ne-am pregătit deja cu grijă pentru sezonul de iarnă în Emiratele Arabe Unite. Să planificăm o călătorie împreună?

CĂLĂTORIE WOW CU JOIN UP!

Emiratele Arabe Unite sunt una dintre primele destinații cu care Join UP!™ a început să lucreze. Ne trimitem turiștii în această țară din 2012 și în acest timp am învățat exact cum să organizăm o vacanță frumoasă și plină de evenimente. Excursii interesante, transferuri convenabile, zbor confortabil, asistență profesionistă, selectarea hotelurilor preferate – ne-am ocupat de toate detaliile. Iar cu conceptul nostru WOW, Emiratele nu vor înceta niciodată să uimească!

Experiență unică
De-a lungul celor 13 ani de colaborare cu Emiratele Arabe Unite avem multe motive de mândrie – mii de turiști mulțumiți, parteneri de încredere, cooperarea cu care ne oferă posibilitatea de a dezvolta această destinație specială pentru noi toți, interacțiunea cu ministerul, care ne permite să creăm proiecte de anvergură, și o abordare conceptuală a destinației. Iar dacă ați ezitat vreodată să alegeți Dubai pentru vacanța dumneavoastră, pur și simplu nu ați călătorit încă cu noi.

Zbor confortabil

  • Zburăm direct de la Chișinău la Dubai
  • Program convenabil. Călătorim din 17.10.2023 până în 26.03.2024. De trei ori pe săptămână – marți, vineri, duminică.

Hoteluri preferate
Lista de hoteluri pe care le recomandăm îmbină prețul, calitatea, locația bună și distracții variate pentru toate gusturile

Parteneri de încredere
Desert Adventures — sunt partenerii noștri obișnuiți și buni ai DMC*. Ei sunt cei în care avem încredere să se ocupe de turiștii noștri și, iar până acum, încrederea noastră în ei crește cu fiecare sezon. Iată câteva date despre partenerii noștri:

  • 28 de ani de experiență unică
  • Multiplu nominalizat la World Travel Awards la categoriile Cea mai bună DMC din Emiratele Arabe Unite, Cea mai bună DMC din Orientul Mijlociu, Cea mai bună companie de safari din Orientul Mijlociu.
  • O echipă de aproximativ 200 de profesioniști, reprezentând peste 30 de naționalități diferite, cu diferite limbi de comunicare .
Anastasia
Zalevskaya
Reprezentant al DMC Desert Adventures

“Emiratele progresează zilnic și în fiecare an aici se deschid noi atracții turistice, pe lângă cele deja cunoscute de mult timp. Acum regiunea Abu Dhabi se dezvoltă foarte activ, unde au apărut multe atracții pentru turiști. Compania noastră – lider în regiune – asigură toate serviciile la sol, cum ar fi: cazare la hotel, transferuri, excursii. Iar serviciile noastre sunt întotdeauna la un nivel înalt. Apreciem foarte mult cooperarea noastră cu Join UP! și încercăm să facem tot posibilul pentru ca fiecare turist să fie mulțumit de călătorie.

Dacă zburați pentru prima dată în Dubai, vă recomandăm să mergeți în excursia «Top 5 Wonders of Dubai», în cadrul căreia turiștii pot explora orașul mai în detaliu, încheind seara cu o cină gourmet la Hotelul Armani. O opțiune bună pentru a decide apoi exact ce excursie va fi următoarea. Călătorilor cu experiență le propunem să încerce un zbor de seară cu elicopterul deasupra priveliștii fabuloase a orașului strălucitor. Sau să viziteze 6 din cele 7 emirate deodată într-o singură zi – cu adevărat una dintre cele mai unice oportunități pentru impresii pline de culoare.

Sfatul meu este să nu treceți cu vederea Dubaiul atunci când alegeți următoarea vacanță, deoarece aici sunt toate condițiile pentru o vacanță confortabilă, service excelent și un număr mare de atracții. Și chiar dacă ați fost deja în Emiratele Arabe Unite, acest loc poate fi întotdeauna explorat din diferite unghiuri – vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens!

Emiratele Arabe Unite oferă multe bucate delicioase și neobișnuite din întreaga lume. Iată topul nostru cu cele 5 delicatese pe care trebuie neapărat să le gustați, vizitând Emiratele:

  1. Cafea arabă tradițională cu curmale
  2. Sushi japonez din fructe de mare proaspăt capturate
  3. Desert libanez Ashtha bil asal din frișcă, nuci și miere
  4. Mâncare venețiană din carne de vițel Calf’s liver alla Veneziana
  5. Creveți regali cu sos pesto provensal

APĂ WOW!

Anume Dubai a fost ales drept cea mai bună destinație turistică din lume în 2023 – Best of the Best, potrivit Tripadvisor. Vorbim despre cele mai bune parcuri acvatice care nu numai că pot, ci și merită să fie vizitate pentru a prinde în sfârșit valul de impresii.

  • Yas Waterwold. Cu peste 40 de atracții acvatice, acest parc este atât de mare încât poți să te rătăcești pentru o zi întreagă! Unul dintre cele mai mari din lume, este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Există, de asemenea, o mulțime de locuri unde poți savura o gustare delicioasă și sățioasă.
  • Wild Wadi. Vreți să vă simțiți din nou ca un copil? Acesta este locul unde trebuie să fiți! Aici domnește o atmosferă deosebită și puteți vedea arhitectura din basmele medievale despre Sinbad și pirați. De asemenea, vă recomandăm să luați o husă transparentă pentru telefon: pentru a face poze mișto și pentru că să nu pierdeți smartphone-ul sub apă.
  • Aquaventure.Aici sunt niște tobogane incredibile care îți taie respirația. Unul dintre ele se numește „Leap of Faith”, deoarece are 27,5 metri lungime și este absolut transparent. Pe el, vizitatorii vor trece pe lângă un bazin cu rechini și batoidea, cu care apoi pot să înoate. Wow, e foarte tare – pentru adevărații pasionați de sporturi extreme!

O GAMĂ ÎNTREAGĂ DE EMOȚII WOW!

Arhitectura din această stațiune este incontestabil fabuloasă, dar ce este arhitectura fără un adevărat basm oriental? Prindeți o listă de parcuri tematice mișto pentru a vă planifica în sfârșit o vacanță pentru dumneavoastră și pentru copilul interior:

  • Dubai Parks&Resorts. De fapt, aici sunt trei parcuri! Bollywood – strălucitor și exotic, unde vă puteți simți ca un personaj dintr-un film indian plin de culoare. Motiongate – unde sunt adunate toate personajele preferate din filmele de la Hollywood și Legoland – unde totul este realizat în stilul Lego pe care copiii dumneavoastră îl iubesc atât de mult.
  • IMG WORLD. Ridicați mâinile în sus, fani Marvel și Cartoon Network, pentru că toate atracțiile din acest parc sunt bazate pe benzile lor desenate, filme și desene animate. Luați buna dispoziție cu voi și eliberați memoria telefonului, pentru că sunt atât de multe personaje celebre și atracții incredibile, încât veți dori să fotografiați totul!
  • Ferrari World. Un parc tematic pentru iubitorii de curse, mașini și viteză. Anume aici se află faimosul simulator de curse de Formula 1 și capsula G-Force, care te aruncă literalmente prin acoperiș la înălțimi de până la 62 de metri. Există aici persoane curajoase care doresc să-și gâdile nervii?

Fiți sincer, chiar puteți rata o astfel de vacanță strălucitoare în această iarnă?
Cu siguranță nu!

Zburăm împreună spre Dubai, unde vara și distracția sunt pe tot parcursul anului?


*DMC – Destination Management Company – Companie de Management a Destinației

EAU