Agenți

Misterioasa Tunisie: 5 motive pentru a întâmpina vara aici

Această țară are deșert, lacuri roz și mare cu plaje paradisiace, natură exotică africană, sate de pirați și orașe cu farmec franțuzesc. Și, de asemenea – recife cu corali roșii rari, spa-uri de top și un „teleportor” către planeta Tatooine din „Războiul stelelor”. V-ați dat seama despre ce vorbim?

Ei bine, desigur despre Tunisia. Și putem povesti la nesfârșit despre ea, dar este mai bine să vezi totul cu ochii tăi, nu-i așa? De aceea, vă invităm să vă recuperați, să vă inspirați și să vă umpleți de impresii vii în Tunisia împreună cu Join UP!

DE CE TUNISIA

1. Frumusețe la fiecare pas

Esteticianul Dvs. interior va fi încântat de peisajele cu nisip moale alb ca zăpada și marea turcoaz de pe plajele din Djerba, de incredibila lume subacvatică din largul coastei Tabarka, de străzile demne de Instagram cu case albastre-albe din Sidi Bou Said, de ceramica tunisiană din piețele de colorit, de nuanțele apusului de soare peste Sahara, de uriașa colecție de mozaicuri romane și bizantine din Muzeul Bardo, considerat unul dintre cele mai frumoase din lume!*

2. Patrimoniu istoric impresionant

Vă puteți convinge cu ușurință de acest lucru în timpul excursiilor noastre:

  • atingând zidurile legendarei Cartagine, un oraș-stat puternic care s-a răsculat împotriva Imperiului Roman acum două milenii;
  • contemplând unul dintre cele mai majestuoase și mai vechi sanctuare din lumea islamică, Moscheea din Kairouan, care are peste 1400 de ani;
  • ascultând cântarea muezinului și negociind în piața Medinei Antice din orașul vechi Sousse;
  • făcând cunoștință cu istoria și cultura țării prin prisma spectaculosului show cu laser Al Zahra;
  • examinând fiecare detaliu al caselor în stil franțuzesc Art Deco din inima Tunisiei, care amintesc de trecutul colonial al orașului.

3. Paradis pentru gurmanzi

Știați că cușcușul tunisian face parte din patrimoniul imaterial al UNESCO? Și este cu siguranță un produs must try**, la fel ca și pateurile locale de brik și exoticul tunisian – fructele de cactus, care se vând chiar și în supermarketuri. Dar cât de fraged este tonul aici, cât de dulci sunt curmalele! Și ce ar fi să degustați vinul tunisian la o cramă autentică sau uleiul de măsline, care este exportat în magazinele și restaurantele din Europa? Și nu uitați să gustați produsele de patiserie locale! Doar ținem minte, că francezii au stăpânit țara pentru o lungă perioadă de timp, iar ei știu mai mult decât oricine despre arta coacerii și au transmis experiența lor maeștrilor locali. Sunt fani ai înghețatei aici? Pentru voi, în Tunisia există un întreg palat Casa Del Gelato cu o sută de feluri din acest desert!

4. Aici visele setjetterilor devin realitate

Anume în cinstea orășelului Tatooine, George Lucas a numit planeta din filmul Războiul Stelelor. În apropiere se mai pot vedea încă ksaruri autentice – locuințe berbere care au jucat rolul Cartierului Sclavilor. Mai departe, de-a lungul traseului se află canionul Sidi Bouhlel, unde Luke Skywalker se întâlnește cu Ben Kenobi; hotelul Sidi Driss, moșia unde a crescut Luke; și Ong Jmel Rock, unde în film + portul Mos Espa.

De asemenea, în Tunisia puteți vedea mulțime de peisaje din filme:

„Life of Brian” (Viața lui Brian) (1979, regizat de Terry Jones);
„Indiana Jones: Rider of the Lost Ark” (Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute) (1981, regizat de Steven Spielberg);
„The English Patient” (Pacientul englez) (1996, regizat de Anthony Minghella);
„The Last Legion” (Ultima legiune) (2007, regizat de Doug Lefler).

5. Refacerea sufletească și trupească

Tunisia este a doua țară în ceea ce privește numărul de centre de talasoterapie *** (tratament cu apă de mare, nămol, nisip și climă). Există aproximativ 60 de astfel de „locuri de forță” cu o gamă largă de servicii: proceduri cosmetice, masaje reparatoare, medicină estetică avansată, diverse metode de relaxare și chiar izvoare termale.

Exact ceea de ce aveți nevoie acum, nu-i așa? Așa că este timpul să vă planificați călătoria în frumoasa Tunisia. Iar noi deja am avut grijă de tot!

TUNISIA CU JOIN UP!

1 Peste 10 ani de experiență.

Tunisia este una dintre primele destinații care au apărut în portofoliul Join UP!™ încă din 2013. De atunci, aproximativ 39 de mii de turiști și-au petrecut vacanța cu noi în stațiunea nord-africană.

2 Program de zboruri amplu

Oferim zboruri din Chișinău spre Enfidha-Hammamet.

Primele zboruri vor începe din 25 mai 2024.

3 Baza hotelieră puternică cu branduri renumite

Avem 25 de hoteluri exclusive în colecția noastră, inclusiv lanțul hotelier Novostar și Steigenberger.

Hoteluri solo de la Join UP!

5 Parteneri de încredere

În acest an continuăm să le facem cunoștință turiștilor noștri cu Tunisia în sinergie cu partenerii noștri super-profesioniști – Carthage Group. Am trecut împreună prin mai mult de un sezon și suntem absolut siguri că putem avea încredere în ei. De ce? Iată câteva motive:

Peste 20 de ani de experiență pe piață, timp în care compania a primit aproximativ 1,5 milioane de turiști din întreaga lume.
Tehnologie rațională și abordarea modernă a managementului.
Echipă multinațională profesionistă.
Propriul lanț hotelier Novostar.
Flotă proprie de vehicule, care include până la 50 de vehicule de diferite clase.
” rel=”noopener” target=”_blank”>O gamă largă de activități pentru a descoperi Tunisia din toate unghiurile posibile, prin diversele landșafturi sahariene (da, da, deșertul poate fi foarte diferit), excursii cu barca, show-uri spectaculoase cu laser, fauna exotică africană și imersiune în tradițiile folclorice.
Ghizi experimentați care vorbesc fluent engleza și rusa.
Asistență non-stop pentru turiștii din stațiune.

Tunisia este aventura perfectă pentru o vară de neuitat. Rezervați-vă acum călătoria cu Join UP!

*potrivit revistei italiene „Corriere della Sera”
** din engl. “trebuie încercat”
*** Discover Tunisia
**** publicația conține materiale publicitare