Agenți

Nu doar pentru mare. Pentru ce iubim Hurghada?

În urmă cu aproximativ 70 de ani, Hurghada a început să se transforme dintr-o mică așezare de pescari într-o stațiune preferată a egiptenilor și, ulterior, a călătorilor din întreaga lume. Și amintiți-vă când primii turiști Join UP!™ au zburat acolo?

Da, anul trecut am sărbătorit a zecea aniversare în Egipt, iar primul nostru zbor a fost la această stațiune.

În acest timp, am studiat temeinic direcția, am lansat trendul de vacanță pe tot parcursul anului pe coasta Mării Roșii și, desigur, noi înșine ne-am îndrăgostit și mai mult de Hurghada. Pentru ce? Unul dintre motive este incredibil un program bogat de excursii și activități. Se pare că cu acesta puteți explora la nesfârșit cele mai diverse fațete ale Egiptului. Și acum, apropo, este momentul perfect pentru a vă asigura de asta.

Februarie în Hurghada este de 10 ore de soare puternic pe zi, la o temperatură medie de zi de aproximativ 23°C. Nu este oare ceea ce aveți nevoie pentru plimbări și excursii confortabile? Vă invităm Rediscover* Hurghada cu Join UP!

HURGHADA CU JOIN UP!

  • Partenerii de încredere – Sun International. Compania este membră a grupului Savoy și are grijă de turiștii noștri 24/7 deja de 8 ani.
  • O echipă de ghizi profesioniști vorbitori de limbă rusă și engleză care studiază în mod regulat la universitatea noastră corporativă GROW UP.
  • Conceptul Rediscover pentru a redescoperi Egiptul de fiecare dată, și mai interesant și cu beneficii maxime.
  • Oferte speciale în stațiuni disponibile doar pentru călătorii Join UP!
  • Plimbări gratuite cu batiscaf și safari moto pentru copii cu vârsta de până la 12 ani cu programul nostru Kids Go Free.

REDISCOVER HURGHADA

Hurghada este un loc în care pur și simplu nu poate fi plictisitor, deoarece sunt atât de multe modalități de a primi emoții vii și de a explora cele mai diverse fațete ale Egiptului: marea, deșertul, istoria și tradițiile populației locale, arhitectura și viața modernă a stațiunilor. Am făcut o selecție a celor mai cool activități pentru dvs.

Pe apă și sub apă

  • Croazieră pe Nil. Favoritul nostru supertrend, deoarece vă permite să combinați o vacanță la hotel pe Marea Roșie cu o croazieră de patru zile de-a lungul unuia dintre cele mai lungi râuri! Imaginați-vă că turiștii așteaptă o corabie de lux, care va naviga prin locurile în care s-a scris istoria civilizațiilor; așezări autentice de coastă, unde modul de viață nu s-a schimbat de mii de ani; zeci de monumente emblematice: templele maiestuoase Abu Simbel, Kom Ombo, Regina Hatshepsut, Luxor, Valea Regilor și uriașul colos „muzical” Memnon.
  • Batiscaful și submarinul Sindbad – oportunitate ideală de a explora lumea subacvatică a Mării Roșii într-un mediu confortabil. Submarinul coboară la o adâncime de 25 m până la un recif luminos de jumătate de kilometru! Iar ferestrele batiscafului au posibilitatea de a apropia obiectele până la 6 m, astfel încât să puteți vedea toate nuanțele de culori ale peștilor și a coralilor.
  • Grand Aquarium. Unul dintre cele mai mari acvarii din Africa, precum și primul din întreaga lume, unde a fost strânsă o colecție atât de mare de floră și faună din Marea Roșie. Aici puteți vedea peste 1.200 de animale din peste o sută de specii, precum și să vă plimbați prin tunel cu rechini, să vă plimbați prin pădurea tropicală și Valea balenelor, unde locuiau cei mai vechi reprezentanți ai speciei și să faceți cunoștință cu tradițiile beduinilor.

În deșert

  • Safari cu adrenalină. După cum probabil v-ați dat seama deja, programul este plin de emoții fantastice. Cvadricicluri, mașini spider, plimbări călare pe cămilă. Și după acea cină delicioasă într-o așezare beduină printre dunele de nisip veți admira spectacole de fakiri, cu dansuri spectaculoase de derviși arabi – Tanura și dansuri orientale.
  • Canion. Va fi o combinație splendidă de deșert și cascade, extremă în timp ce plutește pe cvadricicluri, baggy sau jeep-uri și plăcere meditativă la un ceai într-o așezare beduină.

În oraș

  • Turul orașului matinal. Cadoul nostru pentru toți turiștii Join UP! În acest sezon am regândit programul și l-am umplut cu noi activități:
    veți vedea luxul celei mai mari moschei din oraș El Mina;
    veți călători în lumea fabuloasă a Orientului cu faraoni și șeici, cai și cămile arabe de elită, dansatori locali care vor reînvia istoria și tradițiile Egiptului pe scena Palatului celor 1001 de nopți;
    veți face o plimbare prin labirinturile străzilor Orașului Vechi El Dahar cu multe magazine și localuri viu colorate;
    veți bea o ceașcă de cafea parfumată, karkade adevărat sau ceai tradițional de menta într-o cafenea locală.

Pare a fi un plan perfect, nu-i așa?

  Relaxare SPA. Propunem să vă răsfățați corpul și să vă relaxați în atmosfera de lux a unui adevărat sultan în unul dintre cele mai bune centre SPA din Egipt – „GOLDEN SPA”. Saună, baie de aburi, jacuzzi, peeling, două tipuri de masaj și un ceai atmosferic după tratamente… Senzația de după ședință este incredibilă! Și ce piele veți avea! Și din nou, o surpriză plăcută de la Join UP!: oferim tuturor turiștilor noștri o reducere de 50% la „Aladino Hammam Program”***.
  Apus de soare la portul de agrement Hurghada. Idee și loc de top pentru o seară de neuitat. Luați un cocktail răcoritor în unul dintre numeroasele restaurante de pe malul portului și contemplați performanța incredibilă realizată de soare, colorând cerul peste iahturi de lux în mii de nuanțe. Și apoi continuați cu o cină delicioasă însoțită de muzică live sau un spectacol tradițional.
  Dansuri până-n zori. Hurghada este renumită în întreaga lume pentru viața sa nocturnă vibrantă și am pregătit o ofertă exclusivă pentru ca turiștii Join UP! să descopere magia nopții egiptene. Oferim intrare gratuită și un cocktail de felicitare la iconicul Club de noapte Little Buddha***. Acesta este unul dintre locurile în care au loc cele mai tari petreceri din stațiune. Deci, bine ați venit pe parchet!
  Shopping. Cum să nu te alinți pe tine și familia ta cu suveniruri frumoase din călătoria ta? Și, desigur, știm unde să mergem pentru a le obține. Iată câteva opțiuni:

fabrica de uleiuri parfumate și parfumuri,
centrul comercial de blănuri și marochinărie,
magazinul de articole din bumbac,
piețele Sheraton Road și Dahar Souk de unde puteți cumpăra cele mai suculente mango, condimente tradiționale, accesorii și o mulțime de alte suveniruri,
centre comerciale și de divertisment Hurghada Mall și Marina Grand Mall.

Hurghada este un loc al diversității. Plaje cu nisip alb ca zăpada, Marea Roșie incredibil de frumoasă, cu o lume subacvatică atât de bogată, posibilitatea de a încerca zeci de activități acvatice și de a vă relaxa în centre SPA de top, de a vă cufunda în istoria milenară a civilizației egiptene, iar seara să vă bucurați de viața de noapte dinamică a orașului.

Descoperiți-l într-un mod nou cu Join UP!


* aici și mai departe în textul din limba engleză. „redescoperă”
** din engleza „sărbătoriți zborul”
*** pentru a profita de ofertă, turiștii trebuie să contacteze ghidul de la hotel